Kesäkuu 2019


Kesäkuu meni lennossa ja melkein säikähdin, kun tajusin, että on jo heinäkuu. Tuntui, että paljoakaan en ole ehtinyt koko kesäkuuta noteerata, mutta kun selailin kuukauden aikana kertyneitä kuvia, tajusin, että monenlaista ehti kuitenkin tapahtua.

Liikunnallisesti kuukauden ja koko alkuvuoden kohokohta oli Helsinki Half Marathon, joka lopulta oli enemmän aallonpohja kuin kohokohta. Helteinen puolimaraton oli varsinainen taistelu, jonka tuloksena oli tähänastisen urani huonoin puolimaratonaika. No, aina oppii jotain uutta ja sainpahan ainakin hienon mitalin itselleni.


Kesäkuuhun mahtui kyllä paljon muutakin. Ylioppilasjuhlat sykähdyttivät tänä vuonna erityisesti, kun valkolakin painoi päähänsä oma tytär. Pikapyrähdys Tallinnaan toi kesäkuun alussa jo pientä lomafiilistä, vaikka aloitin kesäloman ensimmäisen rupeaman vasta juhannukselta. Juhannus oli leppoisa ja epätavanomaisen lämmin, vaikka sadettakin saatiin.

Ennen kuukauden vaihtumista ehdin käydä vielä pienellä visiitillä Kemiönsaarilla. Kyllä Suomesta löytyy kesäaikaan paljon upeaa nähtävää, se tuli taas todettua.


Liikunnan suhteen kesäkuu oli melko tavanomainen. Pääasiassa kaikki liikunta koostui tälläkin kertaa juoksusta, ja taas kerran voi ihmetellä, miten on niin vaikea treenata esimerkiksi lihaskuntoa.

Liikuntaan käytin aikaa yhteensä 16 tuntia ja 14 minuuttia. Ei kovin kummoinen lukema, mutta en suuria odotellutkaan. Juoksukilometrejä kertyi yhteensä 105,41, mikä on ihan hyvä määrä, kun puolikkaan jälkeen yksi viikko meni kokonaan ilman yhtäkään juostua metriä.


Heinäkuussa on tarkoitus saada kilometrejä kasaan hieman enemmän. Tämän vuoden toinen iso tavoite on elokuun puolivälin Paavo Nurmi Marathon. Saapa nähdä, miten sää siihen vaikuttaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja