Viikko 30/2019: kevyesti helteessä


Helteinen viikko oli tarkoituskin ottaa taas hieman aiempaa kevyemmin, ja sehän toki toteutui. Harvemmin kevyiden viikkojen pitäminen tuottaa suuria vaikeuksia.

Maanantaina keskityin töihin ja lepäilyyn. Tiistaina oli lyhyen PK-lenkin aika. Puolituntinen sujui hitaasti, ja lämpö nosti sykettä jonkin verran. Tiellä vastaan tullut käärme sai kyllä hetkellisesti sykkeen pomppaamaan korkeammalle.
PK2 30:00 – 3,61 km. Keskisyke 133, keskivauhti 8:19.


Keskiviikko oli sen verran tiivis päivä, etten ehtinyt lenkille lainkaan. Torstaina ryntäsin ovesta ulos aamulla seitsemän maissa, että ehdin juoksemaan ennen elohopean kipuamista kovin korkealle. Kylläpä tuntuikin kivalta lähteä liikkeelle viileähkössä säässä! Vajaan tunnin aikana lämpötila ehti jo kohota ihan kesäisiin lukemiin, ja lenkin päätteeksi oli ihanaa pulahtaa järveen.
PK2 50:00 – 6,25 km. Keskisyke 136, keskivauhti 8:01.

Hankittiin perheelle uusi kesäaktiviteettiväline eli sup-lauta. Sen kanssa harjoitellessa sujui mukavasti loppupäivä, ja pääsin kunnolla melomaankin vajaat kolme varttia.


Perjantai ja lauantai olivat todellisia hellepäiviä, kun elohopea pyöri kolmenkymmenen asteen tuntumassa. En edes suunnitellut lenkkeilyä vaan keskityin suppailuun. Aika koukuttavaa puuhaa!


Sunnuntaina lämpötila oli edellispäiviä siedettävämpi, joten lenkkipolku houkutteli puoleensa. Kun vielä tuuli mukavasti vilvoitti, oli meno varsin mukavaa. 
VK1 53:14 – 7,08 km. Keskisyke 145, keskivauhti 7:31.

Viikon lukemat tässä:
  • Liikuntaan käytetty aika 4 tuntia 11 minuuttia.
  • Juoksua 16,94 km.
  • Melontaa 1 tunti 48 min.
  • Venyttelyä 10 minuuttia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja