Viikko 37/2019: syksyn tuntua


Syyskuun puoliväliä kohti sai liikkua aika harmaassa mutta kohtuullisen leppoisassa säässä. Hyviä juoksusäitä olisi ollut tarjolla runsaasti, mutta kovin paljon en lenkkeilemään ehtinyt. En myöskään toisaalta halunnut arkena juosta itseäni uuvuksiin ennen perjantai-illan juoksutapahtumaa.


Tiistaina kävin kevyehköllä peruskestävyyslenkillä harmaassa rantamaisemassa. Ajattelin etukäteen juosta kympin verran mutta sitten ei oikein huvittanutkaan. Tulipahan kuitenkin juostua ja vähän käveltyä päälle.
PK2 1:07:50 – 8,6 km. Keskisyke 136, keskivauhti 7:53.

Keskiviikkona aloiteltiin perheen pienimmäisen kanssa luistelukausi jäähallivuorolla. Mukavaa oli, vaikka vähän itse kukin joutui kesän jälkeen etsimään tasapainoa. Luistelun lisäksi hieman kävelyä ja venyttelyä.


Torstaina kävin heti aamulla lyhyellä, kevyellä lenkillä, jotta sain vähän jalkoja liikkeelle ennen perjantain juoksutapahtumaa. Osan matkasta taivalsin metsässä: syksyisessä metsässä on kyllä ihanaa liikkua! Lisäksi venyttelyä.
PK1 42:14 – 5,05 km. Keskisyke 126, keskivauhti 8:21.


Perjantaina oli sitten Valon Kympin aika. Ennätystä en lähtenyt tavoittelemaan mutta tunnin toivoin alittavani. Se onnistuikin nettoajalla 58:39.

Kauniissa syysillassa juostu tapahtuma valoineen ja kannustusjoukkoineen oli mukavan virkistävä, vaikkei juoksu edelleenkään kovin kevyeltä tuntunut. Olen joka tapauksessa tyytyväinen, että tuli lähdettyä.


Viikonloppu menikin sitten muissa puuhissa. Lauantaina ulkoiltiin ja kyläiltiin sekä nautittiin ihanasta syyssäästä. Sunnuntai menikin sitten lähinnä kylmää sadepäivää ihmetellessä ja sisätiloissa värjötellessä. Syksy onnistui nyt yllättämään.

Viikon saldo tässä:

  • Liikuntaan käytetty aika 5 tuntia 17 minuuttia.
  • Kävelyä 5,93 kilometriä.
  • Juoksua 24,1 kilometriä.
  • Luistelua reilu puoli tuntia.
  • Venyttelyä 46 minuuttia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja