Syyskuu 2019


Ihana syyskuu on nyt takana! Se muistutti siitä, miten upea syksy voikaan olla. Hurjan hienoa väriloistoa, kuulaita syysaamuja, lämpimiä ja aurinkoisia päiviä. Sanalla sanoen: mahtavaa!


Liikkuminen ei jäänytkään syyskuussa säistä kiinni. Hyviä lenkkisäitä oli tarjolla kosolti, ja huonommilla säillä riitti, kun lisäsi vähän vaatetusta. Hyytävästä kylmyydestä ei missään vaiheessa tarvinnut kärsiä.


Eipä silti tullut isommin lenkkeiltyä. Kuukauden saldo on tähänastisen vuoden kehnoin: hieman alle 95 kilometriä. Toisaalta kävelykilometrejä kertyi 33.7, joten jalkojen päällä tuli kyllä liikuttua.


Syyskuussa aloitimme perheen kesken luistelukauden. Jäähallissa luistelua kertyi yhteensä hieman yli tunti. Siinä onkin kivaa yhteistä tekemistä eskarilaisen kanssa.

Venyttelyyn yritin panostaa syyskuussakin, sillä jalat eivät edelleenkään ole ihan kunnossa. Osteopaatilla käyminen kuun alussa helpotti tilannetta jonkin verran mutta jotain on tehtävä itsekin.


Liikunta on kaiken kaikkiaan ollut syksyllä monipuolisempaa kuin aiemmin tänä vuonna. Osasyy on se, että juoksuintoa ei ole ollut ihan samaan tapaan kuin vielä kesällä. Tärkeämpi syy lienee kuitenkin se, että yritän suhtautua liikkumiseen vähän rennommin kuin ennen. Annan itselleni luvan mennä vähän enemmän fiiliksen mukaan, sillä tavoitteita ei ihan lähitulevaisuudessa ole – ellei sitten tavoitteeksi lasketa sitä, että haluan liikkumisesta hyvää mieltä ennen kaikkea itselleni.


Syyskuu numeroina:
  • Liikuntaan käytin aikaa 22 tuntia ja 41 minuuttia.
  • Juoksua 94,8 kilometriä.
  • Kävelyä 33,7 kilometriä.
  • Luistelua 1:06 tuntia.
  • Venyttelyä ja joogaa 2 tuntia 41 minuuttia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja