Viikko 43/2019: "Missä palaa?"


Mukavasti sain syysloman jäljiltä virkistettyä liikkumista. Säätkin suosivat: kyllä syksyn raikkaassa säässä liikkuminen on mukavaa!

Maanantaina kävelin reilut kolme kilometriä ja kävin kevyellä ja hitaalla peruskestävyyslenkillä. Ilahduin siitä, että sain sykkeen pysymään ykkösalueella. Kovin hidasta eteneminen toki oli.
PK1 53:25 – 6,34 km. Keskisyke 128, keskivauhti 8:24.

Tiistaina menin töihin reippaalla otteella. Tein lenkin aikana seitsemän viidensadan metrin vetoa, joiden jälkeen palauttelin kolmesataa metriä. Vetojen nopetukset vaihtelivat kuuden minuutin molemmin puolin: hitain 6:05 ja nopein 5:48. Mukavalta tuntui, vaikkei varhainen aamu olekaan mieleisintä lenkkiaikaa minulle.
VK 1:00:12 – 8 km. Keskisyke 140, keskivauhti 7:31.


Keskiviikkona käytiin parin viikon tauon jälkeen perheen kanssa luistelemassa. Reilu puolituntinen jäähalliluistelu kävi kevyestä peruskestävyysharjoittelusta.

Torstaista tuli lepopäivä, kun en ehtinytkään pitkäksi venähtäneen työpäivän takia juoksemaan. Eipä tuosta tarvinnut paineita ottaa, sillä perjantaina oli hyvin aikaa reilun tunnin lenkille ja joogatuokiolle.
PK2 1:10:00 – 10,04 km. Keskisyke 143, keskivauhti 6:57.


Lauantaina vietettiin perheen pienimmäisen syntymäpäiviä. Pari tuntia oli menoa ja meteliä talo täynnä, kun viisi poikaa vilisti ympäriinsä. Voi sitä elämäniloa! Lepopäivä tuli siis lauantaistakin.

Sunnuntaina nautin ihanasta parin asteen lämpötilasta, kun kävin koiran kanssa lenkillä. Vastaantullut pyöräilijä kysyi, missä palaa. En tajunnut kysymystä vaan vastasin silmät ymmyrkäisinä, etten yhtään tiedä. Siihen mies naurahti, että mihinkäs sinulla sitten on noin kiire, että pitää juosta. Nauratti vähän minuakin, ja hyvillä mielin jatkoin kotiin raikkaassa syyssäässä. Pian kotiin päästyäni alkoikin sadella ensilunta.

Viikon numerot tässä:
  • Liikuntaan käytin 6 tuntia 35 minuuttia.
  • Kävelyä 3,28 km.
  • Venyttelyä ja joogaa 54:37 minuuttia.
  • Juoksua 35,57 kilometriä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

XXL, ärtymyksen nostattaja

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta