Uusi lenkkikaveri

Tunnelmia eiliseltä.
Kirjoitin aiemmin aika kielteiseen sävyyn Polar Loopista, ja jo tuolloin joulukuussa arvelin, että meistä ei Loopin kanssa ystäviä tule. Tunteet eivät siitä ole paremmiksi muuttuneet, ja viimein päätin investoida parempaan laitteeseen ja siirtää aktiivisuusrannekkeen hyllyyn möllöttämään.

Nuukuuksissani ajattelin, että pitäydyn Polarin tuotteessa, kun kerran olen jo ehtinyt Polarin sykevyön hankkia. V800 tuntui minun tarpeisiini liiankin hienolta ja ennen kaikkea turhan hintavalta (valmistajan ilmoittama hinta 450€), ja aika pian päädyin valitsemaan M400-juoksukellon, jonka hinta on hyvinkin kohtuullinen, 160 euroa. Erityisesti kaipasin juoksukellolta tietenkin sykemittausta mutta myös GPS-toimintoa, jonka avulla saan yhdellä laitteella tietooni sekä nopeuden että matkan.

Vaatimukset eivät siis olleet suuren suuria, kun juoksukelloa valitsin, ja nyt olen jo ehtinyt huomaamaan, että uusi kello täyttää ja jopa ylittää toiveeni. Harjoittelusta saatava palaute on monipuolisempaa kuin odotin, synkronointi mobiililaitteeseen tai tietokoneelle toimii mutkattomammin kuin Loopin kanssa ja ennen kaikkea laite toimii eikä jätä Loopin tavoin syketietoja tallentamatta.

Pienenä miinuksena mainitsen aika suuren koon. Ranneke on minulle turhan pitkä - sitä kai voisi itse lyhentää, mutta en ole vielä raaskinut. Toisaalta isolta näytöltä ei tarvitse katsella tietoja suurennuslasin kanssa.

Ihan kaikkiin M400:n hienouksiin en ole vielä ehtinyt perehtyä. Ilmeisesti Polar Flow -palvelussa voisi luoda omia harjoitustavoitteita, ja siihen pitääkin paneutua jossain vaiheessa paremmin.
Uusi kaverini, Polar M400.

Kommentit

 1. Hienoa että löysit mieleisen lenkkikaverin. Kunhan laite on tullut tutuksi, niin kirjoitathan käyttökokemuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täytyy nyt vain yrittää perehtyä kellon hienouksiin. :)

   Poista
 2. Onneksi olkoon uudesta treenikaverista. Toivon että viihdyt treenikaverin seurassa. =)Minäkin olen hankkinut itselleni samanlaisen alkuvuodesta, kun päätin harjoitella säännöllisesti.Polar M400-urheilukello on kyllä huippu treenikaveri tai minulle paremminkin personal trainer - tuttavallisemmin Mr. White. Vaalee ja viilee oli munkin makuuni..=) Olen ollut tyytyväinen. Suosittelen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ainakin alku vaikuttaa hyvältä. Kiva kuulla, että sinä olet ollut tuohon malliin tyytyväinen!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja