Hups, ilmoittauduin juoksutapahtumiin

Likkojen lenkki odottaa.
Olen selaillut tulevia juoksutapahtumia sillä silmällä pitkän aikaa. Olen tehnyt kauaskantoisia suunnitelmia, ja jos ne olisivat pitäneet, olisin osallistunut tänä vuonna jo ainakin kolmeen tapahtumaan. Suunnitelmani ovat vain kovin muuttuvaista sorttia, eikä nimeni ole tähän saakka päätynyt yhdenkään juoksutapahtuman osallistujalistalle, ellei viime syyskuun tapahtumaa lasketa.

Tuntuu siltä, että juoksutapahtumien kynnys on minun kohdallani kovin korkea. Odotan itseltäni paljon, ja realistina tiedän, että tällä hetkellä en kykene tavoitteitani saavuttamaan. En osaa lähteä mukaan rennosti ajattelemalla, että nautin tunnelmasta ja teen sen, mitä pystyn. Asetan rimani (turhaan) liian korkealle ja pysyn kotona sen sijaan, että lähtisin kokeilemaan, mihin pystyn.

Typerää, tiedän. Nyt olen kuitenkin ryhdistäytynyt ja ilmoittautunut peräti kahteen tapahtumaan. Likkojen lenkki juostaan kotikaupungissani Jyväskylässä lauantaina 28.5. Koen sen olevan riittävän rento tapahtuma, jotta uskallan lähteä rantaraitille juoksemaan. Ehkä sen myötä rohkeuteni lähteä muihinkin tapahtumiin hieman kasvaa?

Toinen tapahtuma on syyskuussa Jyväskylässä järjestettävä Finlandia Marathon. Sinne ilmoittauduin, kun sain tiedon, että työnantaja maksaa osallistumismaksun. Vielä tässä vaiheessa ei tarvinnut päättää matkaa, ja nyt jään pohtimaan, juoksenko kymmenen kilometriä vai puolimaratonin. Aikaa on sekä miettiä että treenata!

Kommentit

 1. Hyvä! Tapahtumiin vaan. :) Aina sieltä jotain tarttuu mukaan, ennätysaikoja, mahtavia fiiliksiä tai sitten vaan kisakokemusta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi osata luottaa siihen, että jotain tosiaan tarttuu mukaan, vaikkeivät odotukset täysin täyttyisikään. :)

   Poista
 2. Samaa mieltä kuin ylläolevassa kommentissakin. Tapahtumissa on ihana tunnelmansa, ja jo siitä syystä kannattaa lähteä mukaan. Ihana että uskaltauduit ilmoittautumaan, uskon että tykkäät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelma varmaan tosiaan vie mukanaan, jospa sitä sitten h-hetken tullen osaisi ottaa rennosti ja nauttia fiiliksistä ilman turhaa stressiä. :)

   Poista
 3. Hups tosiaan, sellaista sattuu! :) Onnea matkaan, ja toivotaan että mukaan tarttuu paljon kaikkea hyvää!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

XXL, ärtymyksen nostattaja

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta