Lihaskunnon kohentamista

Suppailua!
Juhannusaaton lyhyen lenkin jälkeen ei ole tullut juostua metriäkään. Mitä saamattomuutta! Suurin este juoksemiseni tiellä on ollut se, että olen elänyt perheen pienimmäisen kanssa hyvin symbioottista elämää, ja lenkille pääseminen olisi vaatinut järjestelyjä ja aikatauluttamista. Ylivoimaisia esteitä tielläni ei suinkaan ole ollut, se on tunnustettava, mutta joskus sitä vain huomaa, että päivät rientävät huomaamatta eteenpäin ilman suurempia liikunnallisia saavutuksia.
Lihaskuntotreenin maisemaa.
Tänään päätin ryhdistäytyä. Iltapäivällä tein mökin terassilla lihaskuntotreeniä On the Go -blogista nappaamani ohjeen mukaan. En kylläkään ehtinyt treenata kuin kahden kierroksen verran, mutta sekin on parempi kuin ei treeniä ollenkaan.

Illansuussa olikin vuorossa kokonaan uusi kokemus, kun pääsin kokeilemaan suppausta. Tuli heti ensimmäisellä kerralla edettyä ihan mukavan mittainen taival, mutta kastumatta en reissusta selvinnyt: lauta osui pinnan alla piileskelleeseen kiveen sen verran, että tipahdin kyydistä. 

Suppaus oli paljon helpompaa kuin odotin. Lauta ei ollutkaan kiikkerä vaan pysyin tuota yhtä molskahdusta lukuun ottamatta hyvin kyydissä. Sellainen tuntuma jäi, että aika mukavan kesäisen treenin suppaillessa saa, meno ei suinkaan ole vain leppoisaa lekottelua. Saapa nähdä, mitä laiskottelemiseen viime aikoina totuttautuneet lihakseni tuumailevat huomenna.

Ehdottomasti haluan vielä uudelleen Sup-laudalla vesille. Toivottavasti vielä tämän kesän aikana.
Muisto juhannukselta.

Kommentit

 1. Olen kokeillut suppailua kerran, Italian lomalla, ja ihastuin lajiin silloin. Jotenkin en vain ole saanut aikaiseksi kokeilla lajia uudestaan, vaikka mieli tekisi, se olisi hyvää tasapainotreeniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkäänpä, että minulle käy samoin: ihastuin, mutta en välttämättä saa aikaiseksi uusintaa.

   Poista
 2. Onpas kauniita maisemia! Just tänään puhuttiin kaverin kanssa juoksulenkillä, että tänä kesänä täytyy ehtiä vielä melomaan ja kokeilemaan suppausta.En ole ikinä kokeillut ja odotan innolla, että pääsen kokeilemaan. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset lajia testaamaan! Kiva olisi kuulla kokemuksistasi, jos suppailemaan päädyt.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

XXL, ärtymyksen nostattaja

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta