Elokuun valintoja

Töölönlahdella elokuun alussa.
Elokuu - elonkorjuun aika, koulujen ja arjen alkamisen aika, viilenevien ja pimenevien iltojen aika. Aika jättää hyvästejä kesälle.

Treenien suhteen elokuu sujui hyvin. Juoksua kertyi yhteensä hieman yli 120 kilometriä, lisäksi tuli uitua ja käytyä kuntosalitreeneissä. Kastumatta en kovin monesta lenkistä selvinnyt, sen verran sateinen on elokuu ollut.

Tässä valintojani elokuulta:
  • Kuukauden ensimmäinen lenkki osui heti ensimmäiselle päivälle. Kaksitoista kilometriä taittui hyvässä seurassa mukavasti.
  • Hitain lenkki tulikin juostua heti seuraavana päivänä, kun viiden kilometrin palauttelu (ja maisemien ihastelu) taittui Helsingissä lähes yhdeksän minuutin keskivauhdilla.
  • Matalimmalla sykkeellä taivalsin tiistaina 23.8. Juoksu tuntui kepeältä ja vauhtia joutui jarruttelemaan, kun menohaluja olisi löytynyt enemmänkin. Polarin juoksuindeksi mukava 51.
  • Korkeimmalle syke nousi intervalliharjoituksessa maanantaina 15.8. Maksimisyke oli jopa 184, mutta juoksu tuntui todella hyvältä.
  • Pisimmän matkan taivalsin torstaina 25.8. Meno tuntui uskomattoman hyvältä, ja välillä jo mietin, josko olenkin nähnyt unta. Mutta ei, data todistaa että 17 kilometriä taittui keskivauhdilla 6:21.
  • Raskainta meno oli kuukauden viimeisinä päivinä. Tiistaina 30.8. jalat painoivat ja olo tuntui ankealta.
  • Uudenlainen treeni oli edessä torstaina 18.8., kun juoksin kiihtyvän kympin, eli kiristin vauhtia hieman aina kilometrin välein. Harjoitus tuntui aika kivalta, ja aion sitä sisällyttää harjoitusohjelmaani jatkossakin.

Ja sitten vielä kuvia elokuulta:
Elokuun alkupäivien rauhaa.
Metsätiellä 7.8.
Lähestyvän syksyn värejä.
13.8. harmaan päivän pitkällä lenkillä.
Ohje, jota en noudattanut. :)
Sadetta - yllättäen - maanantaina 15.8.
Rantamaisemaa.
23.8. en ehtinyt penkille istahtamaan.
30.8. raskaan lenkin kaunista järvimaisemaa.
Syyskuussa onkin edessä uusia juttuja. Niistä lisää myöhemmin!

Aiempia koosteita:

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja