Syyskuun valintoja

Syyskuu ja syksyn värejä.
Syyskuu on mennyt hujauksessa. On ollut arkea, vapaa-aikaa, kiirettä, murheita, ilonaiheita - tavallista elämää. Syksy on ollut todella kaunis: puiden väriloisto on kestänyt kauan ja lähes päivittäin olen ihastellut luonnon upeaa syysasua.

Liikunnan suhteen kuukausi sujui hieman odottamaani vaisummin: kilometrejä kertyi hieman yli 90 ja juoksun lisäksi kävin kerran viikossa salitreenissä. Huonoja yöunia on seurannut väsymys, joten välillä on ollut pakko todeta, että tänään ei jalka nouse. Lonkankoukistajan ärtyminen kuun puolivälin paikkeilla sai aikaan sen, että jouduin viimeiseen saakka miettimään, osallistunko Finlandia Marathonin kympille vai en. Onneksi osallistuin, sillä Valon Kymppi oli minulle kuukauden paras juoksukokemus. Vai olikohan paras kokemus sittenkin Salamajärvi Trailrun? Tapahtumat olivat erityyppisiä mutta todella innostavia ja motivoivia.

Muuten syyskuu sujuikin vaisuhkosti, joten oli hyvä, että kalenteriin osui myös noita tapahtumia. Toivottavasti lokakuussa on vielä hyviä juoksusäitä - syksyllä juokseminen on jotenkin erityisen kivaa.

Tässä vielä kuvallisia tunnelmia:
2.9. lenkillä.
Järvimaiseman rauhaa.
5.9. mökkitiellä.
Kuulas aamu.
Hyviä fiiliksiä: enpä olisi uskonut alle kuuden minuutin vauhteihin!
Syyskuun aamut - oih!
Aamu-usvaa pellolla.
Iltalenkillä 19.9.
Aamulenkillä 20.9.
Järven rannalla 21.9.
Salamajärven polkujuoksutaipaleella 24.9.
Iltalenkillä 26.9.
Syyskuun aamu.

Aiempia koosteita:

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja