Syksysuunnitelmia

Kuva vuoden takaa - saa nähdä, saadaanko tänä syksynä samankaltaista väriloistoa.

Syksylle on tiedossa monenlaista tekemistä ja ohjelmaa niin työn kuin vapaa-ajan merkeissä. Juoksuun liittyenkin on pari juttua tulossa: Finlandia Marathon -tapahtuman Valon Kymppiin osallistun taas ja uutena kokemuksena on luvassa Vantaan Maraton lokakuussa.

Finlandia Marathonin kohdalla kai voi puhua jo perinteestä, sillä juoksen kympin Jyväsjärven rantamaisemissa nyt kolmatta kertaa. Tapahtuma on edessä reilun viikon kuluttua perjantaina - hui! - ja illan hämärtyessä luvassa lienee taas hienoja valaistuksia ja tunnelmallisia tulia. Tosin pieni epävarmuustekijä olkapäällä koputtelee: nyt toivon, että tervehdyn flunssasta ja pääsen lähtöviivalle.

Viime vuonnahan juoksu sujui paljon odotuksiani paremmin ja fiilis oli sekä juoksun aikana että sen jälkeen todella hyvä. Uutta ennätystä en rohkene tällä kertaa odottaa mutta tunnin alitukseen toivon kympillä kykeneväni.

Mielessä on muhinut ajatus uudesta puolimaratonista vielä tämän vuoden puolella, koska kevään HCR jätti hieman hampaankoloon. Sopivan ajankohdan löytäminen kalenterista oli yhdenlainen työmaa, kun en kuitenkaan halunnut ihan tolkuttoman matkan päähän lähteä puolikasta taivaltamaan. Viimein päädyin ilmoittautumaan Vantaalle.

Ilmoittautuminen sinänsä sujui hyvin, mutta kun sähköpostiin tupsahti vahvistusviesti, teki mieli lähteä kiljuen karkuun. No, vielä on aikaa koitokseen valmistautua niin henkisesti kuin fyysisesti. Suuria aikatavoitteita ei ole, mutta toivon alittavani 2:15 mukavalla juoksulla - tai ainakin ilman pallovatsaa.

Kommentit

 1. Tsemppiä tuleviin koitoksiin. Vantaalla nähdään!

  VastaaPoista
 2. Se on sitten Vantaa! Ja siis apua, viiden viikon päästä =O Tsemppiä harjoitteluun ja Jannalle myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin apua! :) Viisi viikko tuntuu jotenkin vähemmältä kuin jos ajattelee, että se on sitten lokakuussa... Kiitos!

   Poista
 3. Vantaa! Mahtavaa. Tsemppiä sinne! Tulen perässä, kai.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

XXL, ärtymyksen nostattaja

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta