Viikko 35/2017


Elo-syyskuun taitteen treeniviikko oli pitkään hyvä mutta lässähti loppua kohden kuin se kuuluisa pannukakku. Kun edellisviikko oli hieman kevyempi, oli nyt tarkoitus taas vähän kiristää ruuvia. Niin myös tapahtui:

Viikko alkoi taas maanantaina reippaalla VK-lenkillä, jonka jälkeen tiistaina pitikin palautella kevyesti lenkkeillen. Hölkkäsin palaveriin ja sieltä pois rauhallisen hitaasti sadesäässä.

Tiistaitunnelmia.

Keskiviikkona suunnitelmiin kuului mököttää ilta sisätiloissa, päivä kun oli niin harmaa ja suorastaan pimeä. Illaksi kuitenkin kirkastui, ja mököttämisen sijaan päätinkin käydä kävelyllä. Parin kilometrin kävelyn päälle tein pikaisen core-treenin.

Torstaina oli levon aika kahdesta syystä. Päivän aikataulu oli aivan mahdoton ja lisäksi halusin kerätä voimia seuraavan päivän pitkälle lenkille. Perjantaipitkis sujuikin Helsingissä kivasti mainiossa säässä.

Riittävän kovaa en viikolla tainnut juosta, sillä karttelemani flunssa sai kuin saikin minut viimein kiinni. Perjantain ja lauantain välisenä yönä unia haittasi kipeä kurkku, ja pakkohan se oli sitten todeta, että viikon lenkkeilyt päättyivät perjantaipitkikseen. Huonomminkin olisi toki voinut käydä: onneksi ehdin Helsingissä pitkän lenkkini taivaltaa ennen pakkolepoa. Kyllä silti vähän mieleni pahoitin, kun joudun nyt liikkumisen sijaan rohtoja napsimaan.

Perjantaina Helsingissä matkalla Kaskisaaresta Lauttasaareen.

Tässä vielä viikon liikkumiset koottuna:
 • Maanantaina VK-lenkki 1:23:13, 12.85 km. Keskisyke 166, keskivauhti 6:28.
 • Tiistaina kaksi kevyttä PK1-lenkkiä: 25 minuuttia, 2.82 km keskisykkeellä 126 ja 22 minuuttia, 2.49 km keskisykkeellä 124.
 • Keskiviikkona kävelyä 2.2 km ja corea 10 minuuttia.
 • Torstaina lepo.
 • Perjantaina pitkis PK-alueella 2:20:00. Keskisyke 145, keskivauhti 8:03 ja kokonaismatka 17.35 km.
 • Lauantaina lepo.
 • Sunnuntaina lepo.
Yhteensä juoksua 35.51 km, kävelyä 2.2 km ja corea 10 minuuttia.

Kommentit

 1. Voih, nyt sinäkin sairastuit. No, jospa olisi vähän kevyempi tauti ja pian ohi. Pikaista paranemista ja paluuta lenkkipoluille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - kovasti toivon, että loppuviikosta pääsisin lenkille. Mutta täytyy katsoa, millaiseksi vointi kehittyy.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

XXL, ärtymyksen nostattaja

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta