Viikko 21/2018: palauttelua puolikkaan jälkeen

Omenapuiden loiston aika.

Palautumista HCR-puolikkaasta oli tiedossa, ja sitä sain. Nyt, viikko puolimaratonin jälkeen, tuntuu siltä, että palautuminen on sujunut hyvin ja leppoisasti. HCR toi uutta intoa juoksemiseen ja olenkin katsellut kisakalentereita sillä silmällä. Mitään en ole vielä lyönyt lukkoon mutta treenaamista aion jatkaa sillä ajatuksella, että jossain kohtaa taas osallistun lappujuoksuun. Jos en kesällä, viimeistään syksyllä.

Maanantaina jalat tuntuivat puolikkaan jäljiltä hieman kankeilta, joten tyydyin kävelemään vajaat pari kilometriä melko leppoisalla otteella. Tiistaina kävelin 3.4 kilometriä ja koska jalat tuntuivat hyviltä, hölkkäsin päälle hyvin hitaasti neljä kilometriä. Keskivauhtia laskivat pienet pysähdykset matkan varrella, kun nelivuotiaan kanssa keskityimme ihailemaan luonnon ihmeitä. Sykettä nostivat ainakin mäet ja nelivuotiaan pyörän työntäminen, ehkä myös viikonlopun rasitus.
PK1 40:22, 4 km. Keskisyke 131, keskivauhti 10:05.

Keskiviikkona pyöräilin yhteensä 9.39 kilometriä ja tein kymmenminuuttisen kuntopiirin suloisessa toukokuun illassa. Torstaina pyöräkilometrejä kertyi yhteensä 6.46, perjantaina 5.47.

Tyyni kesäpäivä.

Perjantaiaamuna oli vuorossa viikon toinen juoksulenkki. Lähdin ennen seitsemää nauttimaan huikean kauniista kevätaamusta kevyellä peruskestävyyslenkillä. Lenkin jälkeen oli mukavaa poiketa työpaikkaruokalassa aamupalalla ennen päivän velvoitteita.
PK1 44:50, 5.8 km. Keskisyke 128, keskivauhti 7:43.

Viikonloppu kului lepäilyn merkeissä. Lepoa oli tarjolla sekä fyysisesti että psyykkisesti, kun pääsin mökkeilemään ja veneilemään. Hyvin levänneenä olikin mukavaa suunnata uutta viikkoa kohti.

Veneilemässä.

Viikkoon sisältyi juoksua yhteensä vaatimattomat 9.8 kilometriä. Pyöräilyä 21.32 kilometriä ja kävelyä 5.1 kilometriä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

XXL, ärtymyksen nostattaja

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta